"Botrányos" e-mail tárgysorral küldtem ki egy levelet az Angol Plusz Magazinra feliratkozottaknak.
 

A levél apropója: Húsvét táján egy érdekes sztori-sorozatot fogok kiküldeni, amivel még terveim vannak a jövőre nézve, és ezt nem akarom senki másnak megmutatni, csakis azoknak, akiket VALÓBAN érdekel. Vagyis, kifejezetten KÉRNI kellett ezt a levélsorozatot egy kattintással. Másképp nem kapja meg senki, és a többiektől Húsvétra ideiglenesen elbúcsúzom.

A tárgysor ez volt: „Ki vagy rúgva, xxxxx!” (Vagyis: az általa, feliratkozáskor megadott keresztnév.)
 
Figyelemfelkeltő... És hát, mit mondjak, bejött. :)
 
 

A vicces válaszok

 
A „normálisak maguk?”, „te is ki vagy rúgva” és a kevésbé szalonképes válaszok mellett a személyes kedvenceink a visszajelzések közül:
 
  • "jobb marketinges vagy, mint angoltanár" :)
  • "perfekt beszélek angolul, eddig sem vettem igénybe a szolgáltatásaitokat, és ezután sem fogom"
  • "nem őriztünk együtt libát"
  • "Rúgjál ki, Gabi! Hatvan és a halál között nehezebb, de már évek óta gyötröm az angolt." <3 (És kaptunk egy sonkatálat is Húsvétra tőle! Guszta! :)
  • és egy hihetetlenül kedves kanadai meghívás nyárra, all expenses covered :)
 
Judit mesélt egy levélíróról, akinek a munkahelyén előző nap 13 embert bocsátottak el, és ő reggelre kelve a „Ki vagy rúgva!” tárggyal talált egy e-mailt a postaládájában. Bár remélem, némi vigasz volt, hogy a levél feladója az AngolNyelvTanitas.hu. :) Egy középkorú úr még telefonon is felhívta Juditot, hogy kérjek írásban bocsánatot! Irgum-burgum, borzasztóan rossz ember vagyok!!!
 
Persze, azt gyorsan hozzáteszem: nagyon kevesen jeleztek vissza haragosan. Bőven egy ezrelék alatt, vagyis a többség abszolút nem vette zokon. De Laci, bátyám és tulajdonostársam azért válaszolt a levélre. :)
 
Leírta, nem rúghatom ki, mert tulajdonos. :) És mellesleg megjegyezte, azért szóljak Juditnak (irodavezetőnknek) előre, hogy nehogy ma már ne menjen be az irodába, ha reggel, otthon olvassa a levelet. A slussz poén: Laci elfelejtette, hogy a válaszok az irodai címre mennek, és ezt a megjegyzését egyenesen Judit kapta meg. Aki viszont válaszlevélben biztosította Lacit: bejött dolgozni ma is. :) Szóval: jót nevettünk magunkon - mint már sokadszor.
 
De nagyon büszke vagyok Juditra, amiért kibírta a néhol nem túl kulturált visszajelzéseket is. Ezt a fajta lelki ellenálló-képességet nehéz felépíteni, de ha megvan, akkor garantált a fókusz, a haladás a célod felé.
 
Nem mellesleg: egy nyelvtanulási tipp. Pont ezt a keménységet kell kiépítened magadban ahhoz, hogy probléma és félelem nélkül tudj beszélni! Ez a bátorság. És sose legyél híján a bátorságnak! Biztosan be fognak páran szólni, némelyek durván is, hogy ez így helytelen, az a szó nem jó, tanulj már meg helyesen írni, és-különben-is-hogy-képzeled stb. - de neked felszegett állal és töretlen lelkesedéssel kell elviselned ezt. Jó hír: ez egy sikerképesség, és tanulható!
 
Nos, mint kiderült, a levél több soron elérte a célját.
 
 

Az eredmények

 
Az eredmények, amelyek valóban számítanak a következők voltak:
 
  • Abszolút rekord levél megnyitási arány (SOHA nem volt ilyen magas!).
  • Szintén abszolút rekord számú klikkelő, vagyis feliratkozó a hétvégi levélsorozatra. (Túl sok is...jobb lett volna egy alacsonyabb szám.)
  • A lista letisztult, csaknem 300 leiratkozást/törlést hozott. Igaz, ez is csak 1%.
 
És a végszó.
 
  

Büszke vagyok rátok!

 
Vedd komolyan: nagyon büszke vagyok rátok, mert igazán van humorérzéketek!
 
És a humorérzék a nyelvtanulásban nagyon-nagyon sokat segít, a sikerhez viszont elengedhetetlen. Aki maradt, az bátran veregesse meg a saját vállát!
Szerző: angolnyelvtanitas.hu  2012.04.05. 12:25 Szólj hozzá!

Címkék: marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://angolnyelvtanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr674365275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása